Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Inspiratie

Ben je op zoek naar vloerinspiratie voor je woonkamer, slaapkamer, badkamer of hal? Dan ben je op de juiste plek. Bij hoomline zijn we gespecialiseerd in diverse vloeren. En hier delen we graag onze inspirerende foto’s van verschillende vloeropties.

Toe aan laminaat inspiratie?

Dan zit je hier goed! Je kunt namelijk alle kanten op met laminaat. De laminaatvloer heeft volgens ons een echte uitstraling van een houten vloer, terwijl je de duurzame voordelen geniet van laminaat. Je kunt veel variatie brengen in bijvoorbeeld kleur en motief. In deze blog lees je meer over laminaat inspiratie en waarom een laminaatvloer zo veelzijdig is. Want laminaat wordt een steeds populairdere keuze vloer bij vele huishoudens!

Vloer inspiratie blogs

In onze blog delen wij onze bevindingen en tips en trucs voor vloeren

New and Raw Woontrend

Vier redenen waarom je deze nieuwe laminaat-vloer kiest

Deze 4 tips helpen je bij jou vloerkeuze

Onze uitleg over de vloervisualiser

Geld verdienen met uw interieurfoto’s

8 tips om je Hoomline Métropole vloer perfect te onderhouden

Zwarte keuken met marmer lichte vloer parket

Welke kleur vloer past bij je keuken?

Vloer inspiratie voor je keuken!

Ontdek nu keukeninspiratie met onze customer foto’s! Laat je inspireren door prachtige afbeeldingen en vind de perfecte vloer die naadloos bij jouw keuken past. Bekijk de verschillende stijlen en ontwerpen om een helder beeld te krijgen van de mogelijkheden. Laat onze klantfoto’s je helpen bij het maken van de juiste keuze voor een vloer die jouw keuken transformeert. Kom snel langs en laat je verrassen door de vele opties!

Brede plank laminaat vloer in slaapkamer met schuine muren nieuwbouw inspiratie vloer

Vloer inspiratie voor je slaapkamer?

Vloer inspiratie voor je slaapkamer!

Ontdek nu slaapkamerinspiratie met onze klantfoto’s! Laat je inspireren door prachtige afbeeldingen en vind de perfecte vloer die naadloos bij jouw slaapkamer past. Bekijk de verschillende stijlen en ontwerpen om een helder beeld te krijgen van de mogelijkheden. Laat onze klantfoto’s je helpen bij het maken van de juiste keuze voor een vloer die jouw slaapkamer transformeert. Kom snel langs en laat je verrassen door de vele opties!

vloer in kantoor met kleed modern visgraat briljant

Vloer inspiratie voor je kantoor?

Creëer een professionele en eigentijdse uitstraling voor jouw kantoor of bedrijfsruimte met een vloer die functionaliteit en stijl combineert. Kies je voor een visgraat vloer of juist voor een rechte planken vloer. Laat je vloerkeuze de identiteit van jouw onderneming weerspiegelen en zorg voor een inspirerende werkomgeving.

Lisanne

“Het inspireren van anderen met mijn eigen interieur geeft zoveel energie! Als content creator ben je altijd op zoek naar het perfecte plaatje! ”

De zoektocht naar de perfecte vloer

Hoomline x Interiorbylisan

Hi! Mijn naam is Lisanne. Je kunt me ook kennen van mijn Instagrampagina @Interiorbylisan! Ik vind het heel leuk om anderen te inspireren met plaatjes van mijn eigen interieur en ben dan ook altijd bezig met het zoeken naar het perfecte plaatje. Ook volg ik een cursus tot interieurstyliste en geef ik interieuradvies. Zo gaaf om interieurontwerpen werkelijkheid te zien worden! Samen met mijn vriend, Vincent, woon ik in Nieuw Vennep. Binnenkort krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis en in deze blogs neem ik jullie graag mee in onze zoektocht naar de perfecte vloeren!

Serie van 5 blogs

Inspiratie pvc visgraat vloer licht eiken in keuken woonkamer met zwarte keuken

Het eindresultaat van de verbouwing!

Lees meer

Het eindresultaat is in zicht

Lees meer

Laat de verbouwing maar beginnen!

Lees meer

Vloerkeuze visgraat licht of donker?

De beste keuze voor elke ruimte

Lees meer

Vloerstalen gratis aanvragen

Hoe maak je de juiste vloerkeuze

Lees meer