Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Inspiratie

Toe aan laminaat inspiratie?

Dan zit je hier goed! Je kunt namelijk alle kanten op met laminaat. De laminaatvloer heeft volgens ons een echte uitstraling van een houten vloer, terwijl je de duurzame voordelen geniet van laminaat. Je kunt veel variatie brengen in bijvoorbeeld kleur en motief. In deze blog lees je meer over laminaat inspiratie en waarom een laminaatvloer zo veelzijdig is. Want laminaat wordt een steeds populairdere keuze vloer bij vele huishoudens!

Inspiratie blogs

In onze blog delen wij onze bevindingen en tips en trucs

New and Raw Woontrend

Vier redenen waarom je deze nieuwe laminaat-vloer kiest

Deze 4 tips helpen je bij jou vloerkeuze

Onze uitleg over de vloervisualiser

Geld verdienen met uw interieurfoto’s

8 tips om je Hoomline Métropole vloer perfect te onderhouden

Lisanne

“Het inspireren van anderen met mijn eigen interieur geeft zoveel energie! Als content creator ben je altijd op zoek naar het perfecte plaatje! ”

De zoektocht naar de perfecte vloer

Hoomline x Interiorbylisan

Hi! Mijn naam is Lisanne. Je kunt me ook kennen van mijn Instagrampagina @Interiorbylisan! Ik vind het heel leuk om anderen te inspireren met plaatjes van mijn eigen interieur en ben dan ook altijd bezig met het zoeken naar het perfecte plaatje. Ook volg ik een cursus tot interieurstyliste en geef ik interieuradvies. Zo gaaf om interieurontwerpen werkelijkheid te zien worden! Samen met mijn vriend, Vincent, woon ik in Nieuw Vennep. Binnenkort krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis en in deze blogs neem ik jullie graag mee in onze zoektocht naar de perfecte vloeren!

Serie van 5 blogs

Inspiratie pvc visgraat vloer licht eiken in keuken woonkamer met zwarte keuken

Het eindresultaat van de verbouwing!

Lees meer

Het eindresultaat is in zicht

Lees meer

Laat de verbouwing maar beginnen!

Lees meer

Vloerkeuze visgraat licht of donker?

De beste keuze voor elke ruimte

Lees meer

Vloerstalen gratis aanvragen

Hoe maak je de juiste vloerkeuze

Lees meer

Welke kleur vloer past bij je keuken?

Ontdek nu keukeninspiratie met onze customer foto’s! Laat je inspireren door prachtige afbeeldingen en vind de perfecte vloer die naadloos bij jouw keuken past. Bekijk de verschillende stijlen en ontwerpen om een helder beeld te krijgen van de mogelijkheden. Laat onze klantfoto’s je helpen bij het maken van de juiste keuze voor een vloer die jouw keuken transformeert. Kom snel langs en laat je verrassen door de vele opties!