Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Vloeren

Herringbone V4 Aquaprotect

Collectie

Categorieën

Vloermotief
Vloermotief
Kleurenfamilie
Kleurenfamilie
Geschikt voor (ruimte)
Geschikt voor (ruimte)

Collectie Hoomline Herringbone V4 Aquaprotect

Gesorteerd op:
herringbone v4 schol
Aqua protect logo voor vloer

NIEUW! Herringbone V4 Schol 2315 – Aquaprotect

herringbone v4 zeebaars
Aqua protect logo voor vloer

NIEUW! Herringbone V4 Zeebaars 2313 – Aquaprotect

herringbone v4 tarbot
Aqua protect logo voor vloer

NIEUW! Herringbone V4 Tarbot 2311 – Aquaprotect

herringbone v4 kabeljauw
Aqua protect logo voor vloer

NIEUW! Herringbone V4 Kabeljauw 2309 – Aquaprotect

herringbone v4 haring
Aqua protect logo voor vloer

NIEUW! Herringbone V4 Haring 2307 – Aquaprotect

herringbone v4 tong
Aqua protect logo voor vloer

NIEUW ! Herringbone V4 Tong 2305 – Aquaprotect

We helpen graag bij het kiezen van jouw vloerkeuze

Hoe werkt het?

Wat is een herringbone vloer?

Een herringbone vloer, ook wel beter bekend als visgraatvloer, is een type vloerontwerp waarbij de vloerdelen in een soort zigzagpatroon worden gelegd. Dit patroon kun je het beste vergelijken met de visgraat van een haring, vandaar de naam “herringbone”. Dit bijzondere patroon wordt meestal toegepast met houten vloerdelen, maar het kan ook worden uitgevoerd met andere materialen zoals laminaat en PVC.

Kenmerken van herringbone vloeren

Wat onze herringbone vloeren zo speciaal maakt is volgens ons vooral het volgende:

  1. Unieke zigzagpatroon: De vloerdelen worden onder een hoek van 90 graden tegen elkaar gelegd, waardoor een V-vormig patroon ontstaat. Als de volledige vloer is gelegd geeft dit een prachtig effect waar je nog lang van zult genieten.
  2. Elegante look: Het herringbone -of visgraatpatroon geeft een klassieke en elegante uitstraling aan jouw ruimte. Het wordt vaak gebruikt in traditionele en moderne interieurs.
  3. Duurzaam: Houten  en PVC herringbone vloeren zijn over het algemeen erg duurzaam en kunnen vele jaren meegaan. De mate van duurzaamheid heeft natuurlijk ook te maken met hoe goed de vloer is gelegd en hoe de vloer onderhouden wordt.
  4. Veelzijdigheid: Herringbone vloeren zijn geschikt voor diverse ruimtes zoals woonkamers, gangen, keukens en zelfs commerciële ruimtes.

Ontdek onze herringbone opties

We hebben verschillende herringbone of visgraat vloeren in ons assortiment. Bekijk ze op deze pagina en vraag meteen jouw vloerstalen aan! Zo weet je binnen korte tijd of een herringbone vloer goed bij jouw interieur past.

Veelgestelde vragen

“Herringbone” is de Engelse vertaling van het woord “vissgraat” of “haringgraad”. De vloer heet zo omdat de vloerdelen in de vorm van een zigzag gelegd worden, net zoals bij een visgraat.

PVC is een kunststof dat zeer geschikt is als basisproduct voor vloeren. PVC staat voor polyvinylchloride en is behoorlijk lang houdbaar bij normaal gebruik en makkelijk te onderhouden.
Zowel PVC als laminaatvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. PVC geleidt de warmte wel beter. De beste vloermaterialen voor vloerverwarming zijn tegels en steen. Maar deze vind je tegenwoordig niet heel vaak in de interieur van een woonkamer of keuken.
PVC – en Laminaat vloeren hebben een slijtvaste topcoating die krasbestendig is, maar niet krasvast. Zorg voor een goede bescherming, viltjes onder je meubels, inloopmat etc.
Alle vloeren die deels van hout zijn of zeer lijken op hout zijn in principe tijdloos. Ze passen in ieder interieur en gaan vaak lang mee. Gelukkig kun je met onze PVC-, laminaat en parketvloeren een mooi natuurlijke uitstraling creëren dat echt tijdloos in stijl is.