Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Vloeren

Optima V4

Collectie

Categorieën

Vloermotief
Vloermotief
Kleurenfamilie
Kleurenfamilie
Geschikt voor (ruimte)
Geschikt voor (ruimte)

Collectie Hoomline Optima V4

Gesorteerd op:

Optima V4 HOBART 837

Optima V4 NELSON 885

Optima V4 Cairns 959

Optima V4 Perth 946

Optima V4 Gold Coast 957

Optima V4 Auckland 969

Optima V4 Wellington 017

Optima V4 Albany 4926

Optima V4 Freemantle 4936

Optima 4937

Optima V4 Alice Springs 4937

We helpen graag bij het kiezen van jouw vloerkeuze

Hoe werkt het?

Optima V4 vloeren collectie

Is het hout, of is het laminaat? Je kunt het verschil bijna niet zien. Onze Hoomline Optima vloer heeft een natuurecht reliëf en natuurlijke kleuren. Heel mooi: de matte finish. Dat geeft de vloer een rustiek, doorleefd uiterlijk.

Planken van 19 cm breed, 8 kleuren, 7 mm, V-groef aan 4 kanten, licht woongebruik

Veelgestelde vragen

Vloeren heb je in vele soorten en maten. Ons aanbod varieert tussen PVC vloeren, laminaatvloeren en parket. Je kunt natuurlijk ook gaan voor tegels (meer geschikt voor badkamers), linoleum, vinyl of voor zachte stof als tapijt. Ga je voor (duurzame) kwaliteit? Dan adviseren wij te kiezen voor PVC, laminaat of parket.
PVC is een kunststof dat zeer geschikt is als basisproduct voor vloeren. PVC staat voor polyvinylchloride en is behoorlijk lang houdbaar bij normaal gebruik en makkelijk te onderhouden.
Zowel PVC als laminaatvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. PVC geleidt de warmte wel beter. De beste vloermaterialen voor vloerverwarming zijn tegels en steen. Maar deze vind je tegenwoordig niet heel vaak in de interieur van een woonkamer of keuken.
PVC – en Laminaat vloeren hebben een slijtvaste topcoating die krasbestendig is, maar niet krasvast. Zorg voor een goede bescherming, viltjes onder je meubels, inloopmat etc.
Alle vloeren die deels van hout zijn of zeer lijken op hout zijn in principe tijdloos. Ze passen in ieder interieur en gaan vaak lang mee. Gelukkig kun je met onze PVC-, laminaat en parketvloeren een mooi natuurlijke uitstraling creëren dat echt tijdloos in stijl is.