Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Wij zijn Hoomline, expert in zorgeloze vloeren

De inrichting van je huis begint bij de vloer. Een zorgeloze vloer, want je hebt wel wat anders te doen dan schuren, boenen, poetsen en vegen. Dat weten we bij Hoomline als geen ander. Onze vloeren zijn door de vloerexperts van Intertap uitgezocht met als uitgangspunt: een vloer om op te wonen. Een vloer die een stootje kan hebben, door de nieuwste technische ontwikkelingen en een uitgekiend assortiment om uit te kiezen. Hoomline, van alle vloeren thuis.

Wil je meer weten?

Bekijk online Hoomlinevloeren in jouw huis
Bestel stalen om te zien hoe de vloeren er in jouw huis uitzien.
Of ga langs bij een van onze dealers om de vloeren te bekijken.

Matthijs

Matthijs de Graaff

Algemeen directeur

Bas Pernot

Algemeen directeur

Sonja Koster

Marketing 

Wulfert-Jan

Wulfert-Jan Van Duin

Hoofd binnendienst

Monique

Monique Westerink-Kapiteijn

Financieel 

Hendrik-Jan

Hendrik Jan van Zanden

Accountmanager
Rayon Noord – Nederland

Dennis

Dennis Prins

Accountmanager
Rayon Midden – en Zuid Nederland

Vacature

Accountmanager
Rayon Groot – Noord Holland

Jimmy

Jimmy Teeuwen

Logistiek 

Garik

Garik Nersisjan

Logistiek 

Veertig jaar ervaring in vloeren

Intertap, het bedrijf achter Hoomline, is een familiebedrijf met ruim veertig jaar geschiedenis.
Matthijs de Graaff nam, samen met Bas Pernot, het bedrijf in 1999 over van zijn ouders.

Familiebedrijf met verstand van vloeren

Van tapijttegels en kamerbrede vloerbedekking in de jaren zeventig tot laminaat, parket en PVC-vloeren van nu, familiebedrijf Intertap heeft veertig jaar ervaring in moderne vloerbedekking.

Intertap, afkorting voor Internationaal Tapijt, werd opgericht door drie mannen uit Rotterdam. Na een paar jaar kwam vertegenwoordiger Bert de Graaff bij ze werken. Het bedrijf verkocht vloerbedekking en dat ging goed, maar van de financiële kant van een eigen bedrijf hadden de Rotterdammers niet zoveel kaas gegeten. Daarom nam Bert de Graaff in 1979 samen met zijn vrouw het bedrijf over.

Mode in de jaren zeventig

De collectie in de jaren zeventig bestond uit tapijt en vinyl op rol, massieve houten planken, tapijttegels en rollen tapijt, precies wat toen in de mode was. Na zijn schooltijd ging zoon Matthijs de Graaff aan de slag bij diverse detaillisten, om zich het vak eigen te maken. Samen met compaan Bas Pernot nam hij eind 1999 het bedrijf over. De markt veranderde toen van tapijt naar harde vloerbedekking. Als een van de eersten verkocht Intertap laminaat in Nederland, en dat liep meteen als een trein. In de loop van de tijd is dat uitgebreid met parket en pvc-vloeren.

Focus op laminaat, parket en pvc

Vanaf 2010 verkocht Intertap geen tapijt en vinyl op rol meer, de focus lag volledig op een zorgvuldig samengestelde collectie harde vloerbedekking onder de naam Hoomline. Met een klein team van vertegenwoordigers, magazijnmedewerkers en administratieve medewerkers zorgen Bas en Matthijs ervoor dat de beste laminaat-, parket- en PVC-vloeren in heel Nederland te koop zijn, bij een select gezelschap dealers.