Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Vloeren

Métropole Duo Plank Visgraat

Collectie

Categorieën

Vloermotief
Vloermotief
Kleurenfamilie
Kleurenfamilie
Geschikt voor (ruimte)
Geschikt voor (ruimte)

Collectie Hoomline Métropole Duo Plank Visgraat

Gesorteerd op:
Visgraat woonkamer brede plank inspiratie keuken

Metropole Rome Visgraat Invisible Geolied

Metropole Praag Visgraat Naturel Geolied

Visgraat keuken

Metropole Oslo Visgraat Wit Geolied

Metropole Madrid Visgraat XL Invisible Geolied

We helpen graag bij het kiezen van jouw vloerkeuze

Hoe werkt het?

Métropole Duo Plank Visgraat

Liefde op het eerste gezicht. Zo’n visgraat parketvloer past in elk interieur, of je stijl nou klassiek is of juist superstrak. De planken staan al in de olie als ze worden gelegd, jij kiest welke finish je voorkeur heeft. Extra stoer: langere, bredere planken.

Planken van 75 bij 15 cm, toplaag 3 mm, 2 afwerking: onbehandeld, invisible geolied.

Planken van 62,5 bij 12,5 cm, toplaag 3 mm, 4 afwerkingen: onbehandeld, wit geolied, naturel geolied of invisible geolied.

Veelgestelde vragen

Vloeren heb je in vele soorten en maten. Ons aanbod varieert tussen PVC vloeren, laminaatvloeren en parket. Je kunt natuurlijk ook gaan voor tegels (meer geschikt voor badkamers), linoleum, vinyl of voor zachte stof als tapijt. Ga je voor (duurzame) kwaliteit? Dan adviseren wij te kiezen voor PVC, laminaat of parket.
PVC is een kunststof dat zeer geschikt is als basisproduct voor vloeren. PVC staat voor polyvinylchloride en is behoorlijk lang houdbaar bij normaal gebruik en makkelijk te onderhouden.
Zowel PVC als laminaatvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. PVC geleidt de warmte wel beter. De beste vloermaterialen voor vloerverwarming zijn tegels en steen. Maar deze vind je tegenwoordig niet heel vaak in de interieur van een woonkamer of keuken.
PVC – en Laminaat vloeren hebben een slijtvaste topcoating die krasbestendig is, maar niet krasvast. Zorg voor een goede bescherming, viltjes onder je meubels, inloopmat etc.
Alle vloeren die deels van hout zijn of zeer lijken op hout zijn in principe tijdloos. Ze passen in ieder interieur en gaan vaak lang mee. Gelukkig kun je met onze PVC-, laminaat en parketvloeren een mooi natuurlijke uitstraling creëren dat echt tijdloos in stijl is.