Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Vloeren

Métropole Lamelparket

Collectie

Categorieën

Vloermotief
Vloermotief
Kleurenfamilie
Kleurenfamilie
Geschikt voor (ruimte)
Geschikt voor (ruimte)

Collectie Hoomline Métropole Lamelparket

Gesorteerd op:
Parket geolied breed parket plank

Metropole Mumbai Invisble Geolied 19cm breed

Metropole Chicago Naturel Geolied 23,5cm breed

Metropole Richmond Rustiek Wit Geolied 23,5cm breed

Parket geolied

Metropole Denver Invisible Geolied 23,5cm breed

Wit parket geolied keuken

Metropole Singapore Naturel Geolied 19cm breed

Wit parket geolied keuken

Metropole Hanoi Wit Geolied 19cm breed

We helpen graag bij het kiezen van jouw vloerkeuze

Hoe werkt het?

Métropole Lamelparket – Hoomline

Bijna geen kieren, geen hobbels en bobbels: hout werkt, maar dit houten parket onder de juiste omstandigheden bijna niet. Het is slim opgebouwd uit verschillende lagen, dus het blijft strak in je huis liggen. De toplaag van Europees eiken wordt afgewerkt met naturel olie, witte olie of een ‘invisible’ olie, zodat je de pure schoonheid van het hout ziet.

Planken van 19 cm of 23,5 cm breed, 14 mm dik, toplaag 3 mm, V-groef aan 4 kanten, 4 afwerkingen: onbehandeld, wit geolied, naturel geolied of invisible geolied

Veelgestelde vragen

Vloeren heb je in vele soorten en maten. Ons aanbod varieert tussen PVC vloeren, laminaatvloeren en parket. Je kunt natuurlijk ook gaan voor tegels (meer geschikt voor badkamers), linoleum, vinyl of voor zachte stof als tapijt. Ga je voor (duurzame) kwaliteit? Dan adviseren wij te kiezen voor PVC, laminaat of parket.
PVC is een kunststof dat zeer geschikt is als basisproduct voor vloeren. PVC staat voor polyvinylchloride en is behoorlijk lang houdbaar bij normaal gebruik en makkelijk te onderhouden.
Zowel PVC als laminaatvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. PVC geleidt de warmte wel beter. De beste vloermaterialen voor vloerverwarming zijn tegels en steen. Maar deze vind je tegenwoordig niet heel vaak in de interieur van een woonkamer of keuken.
PVC – en Laminaat vloeren hebben een slijtvaste topcoating die krasbestendig is, maar niet krasvast. Zorg voor een goede bescherming, viltjes onder je meubels, inloopmat etc.
Alle vloeren die deels van hout zijn of zeer lijken op hout zijn in principe tijdloos. Ze passen in ieder interieur en gaan vaak lang mee. Gelukkig kun je met onze PVC-, laminaat en parketvloeren een mooi natuurlijke uitstraling creëren dat echt tijdloos in stijl is.