Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Vloeren

Ambassador Dryback PVC

Collectie

Categorieën

Vloermotief
Kleurenfamilie
Geschikt voor (ruimte)

Collectie Hoomline Ambassador Dryback PVC

Gesorteerd op:

Ambassador Dryback Montana 61

Ambassador Dryback Washington 62

Ambassador Dryback Missouri 63

Ambassador Dryback Alaska 65

Ambassador Dryback Vermont 12

Ambassador Dryback Visgraat Galgary 31

Ambassador Dryback Georgia 6

Ambassador Dryback Visgraat Ottawa 60

Ambassador Dryback Maine 5

Ambassador Dryback Visgraat Edmonton 61

Ambassador Dryback Visgraat Winnipeg 63

We helpen graag bij het kiezen van jouw vloerkeuze

Hoe werkt het?

Ambassador Dryback PVC

Bijna niet van hout te onderscheiden, want de planken van de Ambassador Dryback PVC Vloer voelen zelfs als hout. Maar met de pluspunten van een PVC vloer: onderhoudsvriendelijk, zorgenvrij en heel comfortabel.

Planken van 152 bij 23 cm, 2,5 mm dik, 4 decors en 2 visgraatdecors, geschikt voor vloerverwarming en -koeling

Veelgestelde vragen

Vloeren heb je in vele soorten en maten. Ons aanbod varieert tussen PVC vloeren, laminaatvloeren en parket. Je kunt natuurlijk ook gaan voor tegels (meer geschikt voor badkamers), linoleum, vinyl of voor zachte stof als tapijt. Ga je voor (duurzame) kwaliteit? Dan adviseren wij te kiezen voor PVC, laminaat of parket.
PVC is een kunststof dat zeer geschikt is als basisproduct voor vloeren. PVC staat voor polyvinylchloride en is behoorlijk lang houdbaar bij normaal gebruik en makkelijk te onderhouden.
Zowel PVC als laminaatvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. PVC geleidt de warmte wel beter. De beste vloermaterialen voor vloerverwarming zijn tegels en steen. Maar deze vind je tegenwoordig niet heel vaak in de interieur van een woonkamer of keuken.
PVC – en Laminaat vloeren hebben een slijtvaste topcoating die krasbestendig is, maar niet krasvast. Zorg voor een goede bescherming, viltjes onder je meubels, inloopmat etc.
Alle vloeren die deels van hout zijn of zeer lijken op hout zijn in principe tijdloos. Ze passen in ieder interieur en gaan vaak lang mee. Gelukkig kun je met onze PVC-, laminaat en parketvloeren een mooi natuurlijke uitstraling creëren dat echt tijdloos in stijl is.