Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Vloeren

Briljant PVC Dryback

Collectie

Categorieën

Vloermotief
Vloermotief
Kleurenfamilie
Kleurenfamilie
Geschikt voor (ruimte)
Geschikt voor (ruimte)

Collectie Hoomline Briljant PVC Dryback

Gesorteerd op:
Briljant Krokus 20014
Briljant Lelie 40014

Briljant Krokus 20014 Dryback

Briljant Iris 40017
Briljant Iris 40017

Briljant Tulp 20017 Dryback

Briljant Hyacint 20015
Briljant Fresia 40015

Briljant Hyacint 20015 Dryback

We helpen graag bij het kiezen van jouw vloerkeuze

Hoe werkt het?

Briljant Dryback PVC vloeren

Even voorstellen: vloer met karakter zoekt bewoners met een eigen stijl. Kan zich aan alle woonstijlen aanpassen, want verkrijgbaar in vier subtiele kleuren. Snel gelegd, onderhoudsvriendelijk en bijzonder gesteld op kinderen, huisdieren en een happy huishouden. Liefde voor hout, met een natuurlijk reliëf. Plannen we een date?

Planken van 121,9 bij 22,8 cm, 2,5 mm dik, 4 decors, geschikt voor vloerverwarming en –koeling.

Veelgestelde vragen

Vloeren heb je in vele soorten en maten. Ons aanbod varieert tussen PVC vloeren, laminaatvloeren en parket. Je kunt natuurlijk ook gaan voor tegels (meer geschikt voor badkamers), linoleum, vinyl of voor zachte stof als tapijt. Ga je voor (duurzame) kwaliteit? Dan adviseren wij te kiezen voor PVC, laminaat of parket.
PVC is een kunststof dat zeer geschikt is als basisproduct voor vloeren. PVC staat voor polyvinylchloride en is behoorlijk lang houdbaar bij normaal gebruik en makkelijk te onderhouden.
Zowel PVC als laminaatvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. PVC geleidt de warmte wel beter. De beste vloermaterialen voor vloerverwarming zijn tegels en steen. Maar deze vind je tegenwoordig niet heel vaak in de interieur van een woonkamer of keuken.
PVC – en Laminaat vloeren hebben een slijtvaste topcoating die krasbestendig is, maar niet krasvast. Zorg voor een goede bescherming, viltjes onder je meubels, inloopmat etc.
Alle vloeren die deels van hout zijn of zeer lijken op hout zijn in principe tijdloos. Ze passen in ieder interieur en gaan vaak lang mee. Gelukkig kun je met onze PVC-, laminaat en parketvloeren een mooi natuurlijke uitstraling creëren dat echt tijdloos in stijl is.