Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Vloeren

PVC Click

Collectie

Categorieën

Vloermotief
Vloermotief
Kleurenfamilie
Kleurenfamilie
Geschikt voor (ruimte)
Geschikt voor (ruimte)

Collectie Hoomline PVC Click

Gesorteerd op:

Fusion XL Click 1075131 Oak Honey

Fusion XL Click 1075129 Oak Flax

Fusion XL Click 1075137 Oak Oiled

Visgraat vloer donker eiken honey

Fusion Visgraat Click 1075131 Oak Honey

Visgraat vloer warm eiken

Fusion Visgraat Click 1075129 Oak Flax

Visgraat vloer geolied licht eiken

Fusion Visgraat Click 1075137 Oak Oiled

Stilleven Rolduc Stone Click 46983

Stilleven Thysiana Stone Click 46953

Visgraat vloer Briljant Roos
briljant visgraat roos

Briljant Visgraat Roos Click 60017

fusion XL pvc vloer

Fusion XL Click 107526 Oak Natural

We helpen graag bij het kiezen van jouw vloerkeuze

Hoe werkt het?

Verschillende Click pvc vloeren

Wij houden van de karakteristieke visgraat vloeren. Het zorgt voor een prachtig en speels karakter in ieder interieur. Maar wist je dat je met de click pvc ook meerdere kanten op kunt? Kies bijvoorbeeld voor een lichte of juist donkere tint. Vraag bij ons alvast een vloerstaal aan zodat je direct kunt vergelijken! Er zijn ook bredere of juist langere vloerplanken beschikbaar voor jouw visgraat patroon. Vrijwel alles is mogelijk, dus vraag zeker even naar het advies van onze adviseurs!

Click pvc visgraat- zacht en gemakkelijk

Click pvc visgraat is een type vloer die je zelf vrij eenvoudig kunt leggen, uiteraard in een mooie visgraat patroon. We willen steeds vaker zelf onze vloeren leggen en dat gaat met dit type vloer prima. Click pvc leg je met behulp van het bekende “clicksysteem” en kennen een zacht en kindvriendelijk karakter wanneer het is gelegd. Daarnaast is click pvc ideaal voor bijvoorbeeld appartementen. Dat komt omdat je er bijna geruisloos overeen loopt!

pvc click vloer fusion flax visgraat

PVC click vloer leggen

Wil je zelf een PVC click vloer gaan leggen? Dit kan vrij gemakkelijk, zowel met als zonder geïntegreerde ondervloer. Let wel goed op de volgende tips:

  • Zorg ervoor dat de ondervloer vlak, schoon en droog is voordat je begint met het leggen van de PVC vloer. Eventuele oneffenheden dienen te worden gladgestreken en eventuele oude vloerbedekking moet natuurlijk van tevoren worden verwijderd.
  • Houd bij het leggen van de click PVC vloer altijd rekening met tussenruimten. Dergelijke vloerplanken kunnen namelijk een beetje uitzetten door warmte.
  • Controleer regelmatig met een waterpas of jouw vloerplanken goed recht liggen. Corrigeer waar nodig met een hamer.
  • Houd altijd rekening met de onderhoudsintructies van de fabrikant van jouw PVC click vloer! Op deze manier blijft de (duurzame) kwaliteit van jouw vloer altijd goed bewaard en kun je er langer van genieten. Op deze pagina vind je de meeste instructies van onze vloeren.

Veelgestelde vragen

Hoe dik een PVC click vloer moet zijn hang ook een beetje af van de ruimte waarin deze gelegd wordt en met welk type klik PVC te te maken hebt. En de toplaag van de vloer komt er ook nog bij. Vaak varieert deze van 4.5 – 6.5 mm dikte, maar dat kan dus ook verschillen.

Naast het gemak van het leggen van deze vloer zijn er volgens ons nog meer voordelen. We sommen ze hieronder voor je op:

  • onze klik pvc visgraat vloeren hebben weinig (bijzonder) onderhoud nodig. Regelmatig stofzuigen houdt deze vloer in optimale conditie. En als je zo nu en dan een dweil er overheen haalt, is dat nóg beter.
  • klik pvc is geluiddempend, dus geen gebonk van je bovenburen als je bijvoorbeeld in een flat of appartement woont.
  • de vloer geeft een warme uitstraling én gaat ook goed met vloerverwarming;
  • pvc klik visgraat vloeren zijn ook waterafstotend, en kunnen dus tegen de meeste vlekken;
  • het is een stevige type vloer wat gewoon lang meegaat.

Het Vallinge click systeem hoort bij onze PVC Click vloer Briljant 55 rechte plank en de visgraat variant.

Het leggen van een click PVC-vloer wordt over het algemeen als redelijk eenvoudig beschouwd. Belangrijk is dat de ondervloer goed geprepareerd is. Begin met het leggen van een vloerplank langs een rechte muur. Klik vervolgens steeds nieuwe rijen planken stevig in elkaar en leg de vloer. Laat de vloer eventjes rusten voordat er zwaar meubilair op komt te staan.

Ondervloeren die geluiddempend, isolerend en die vocht tegenhouden zijn over het algemeen de beste ondervloeren. Ook voor klik PVC. Bekijk ons aanbod aan ondervloeren hier.