Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Vloeren

PVC Lijm

Collectie

Categorieën

Vloermotief
Vloermotief
Kleurenfamilie
Kleurenfamilie
Geschikt voor (ruimte)
Geschikt voor (ruimte)

Collectie Hoomline PVC Lijm

Gesorteerd op:

Fusion Superior Dryback Visgraat V4 Gotham Oak Oiled

Fusion XL Superior Dryback Gotham Oak Flax

Fusion XL Superior Dryback Gotham Oak Oiled

PVC visgraat brede plank eiken naturel

Fusion Superior Dryback Visgraat V4 Gotham Oak Natural

Visgraat vloer warm eiken

Fusion Superior Dryback Visgraat V4 Gotham Oak Flax

Visgraat vloer donker eiken honey

Fusion Superior Dryback Visgraat V4 Gotham Oak Honey

Ambassador Dryback Visgraat Winnipeg 63

Ambassador Dryback Visgraat Vancouver 65

Ambassador Dryback Visgraat Hamilton 5

Ambassador Dryback Indiana 28

Ambassador Dryback Maryland 31

Ambassador Dryback Kansas 59

We helpen graag bij het kiezen van jouw vloerkeuze

Hoe werkt het?

PVC lijm vloer

Een PVC lijm vloer is ideaal als je niet te veel wilt betalen voor houten of natuurstenen vloeren, maar ze wel wil nabootsen.

Bij PVC lijm vloeren worden de vloerdelen op een ondervloer gelijmd. Op deze manier krijg je een stabiele vloer dat tegen een stootje kan. PVC vloeren zijn in het algemeen heel gemakkelijk te onderhouden, en erg duurzaam in gebruik, dus zeker een goede keuze!

PVC lijm is te koop in vrijwel alle bouwmarkten. Met behulp van de juiste lijm kun je een PVC vloer rechtstreeks verlijmen op een geëgaliseerde ondergrond. Zelfs een vloer met vloerverwarming is geschikt voor PVC lijm.

Benieuwd naar welke PVC lijm vloer voor jouw interieur het beste geschikt is? Vraag meteen een aantal vloerstalen en en ontdek welke vloer het beste bij jou past!

Veelgestelde vragen

Een plak PVC vloer wordt met behulp van speciale lijm verlijmd, vaak op een ondervloer. Een klik PVC vloer bestaat echter uit vloerdelen met een kliksysteem, deze vloerdelen klik je dus gemakkelijk aan elkaar.

Dit hangt af van bepaalde factoren, zoals de grootte van de vloer. Meestal is een PVC lijm vloer volledig droog na 24 uur. We raden aan om er zeker van te zijn dat de egalisatie van de vloer helemaal opgedroogd is, voordat je verder aan de vloer gaat werken.

Een speciale PVC lijm is nodig voor het lijmen van een elastische PVC vloer. Met deze speciale lijm zorg je voor een uitstekende hechting aan de ondergrond, waardoor de vloer niet alleen elastisch maar ook robuust wordt.

PVC – en Laminaat vloeren hebben een slijtvaste topcoating die krasbestendig is, maar niet krasvast. Zorg voor een goede bescherming, viltjes onder je meubels, inloopmat etc.
Alle vloeren die deels van hout zijn of zeer lijken op hout zijn in principe tijdloos. Ze passen in ieder interieur en gaan vaak lang mee. Gelukkig kun je met onze PVC-, laminaat en parketvloeren een mooi natuurlijke uitstraling creëren dat echt tijdloos in stijl is.