Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Lisanne

“Het inspireren van anderen met mijn eigen interieur geeft zoveel energie! Als content creator ben je altijd op zoek naar het perfecte plaatje! ”

De zoektocht naar de perfecte vloer

Hoomline x Interiorbylisan

Hi! Mijn naam is Lisanne. Je kunt me ook kennen van mijn Instagrampagina @Interiorbylisan! Ik vind het heel leuk om anderen te inspireren met plaatjes van mijn eigen interieur en ben dan ook altijd bezig met het zoeken naar het perfecte plaatje. Ook volg ik een cursus tot interieurstyliste en geef ik interieuradvies. Zo gaaf om interieurontwerpen werkelijkheid te zien worden! Samen met mijn vriend, Vincent, woon ik in Nieuw Vennep. Binnenkort krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis en in deze blogs neem ik jullie graag mee in onze zoektocht naar de perfecte vloeren!

Serie van 5 blogs

Inspiratie pvc visgraat vloer licht eiken in keuken woonkamer met zwarte keuken

Het eindresultaat van de verbouwing!

Lees meer

Het eindresultaat is in zicht

Lees meer

Laat de verbouwing maar beginnen!

Lees meer

Vloerkeuze visgraat licht of donker?

De beste keuze voor elke ruimte

Lees meer

Vloerstalen gratis aanvragen

Hoe maak je de juiste vloerkeuze

Lees meer

Over de vloer

Hoomlinevloeren levert al decenia hoge kwaliteitsvloeren door heel Nederland. Met minimale inspanning kun je jarenlang genieten van een mooie laminaat-, parket-, of PVC-vloer. Daar zijn wij trots op. Vandaar dat wij onze rubriek ‘Over de vloer’ zijn gestart. Zo kunnen de mensen die op een Hoomlinevloer wonen, jou vertellen hoe dat is.