Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Vier redenen waarom je deze nieuwe laminaat-vloer kiest

Laminaat is er in soorten en maten, van spotgoedkoop tot een flink stuk duurder. Onze Hoomline Elite vloer is niet de goedkoopste vloer in de winkel – maar honderd procent de moeite waard. Waarom? Daar hebben we vier hele goede redenen voor.

Nieuwe vloer uitkiezen, niet makkelijk. Je nieuwe vloer moet er goed uitzien, uiteraard. Maar wat je echt wilt weten: hoe ziet het laminaat er over een paar jaar uit? Kan het goed tegen water, zie je geen slijtsporen? Je zoekt een vloer die echt lang mee kan, dat is duurzaam en het scheelt je een heleboel gedoe. Want even serieus: wie heeft er zin om na een paar jaar weer het hele huis op z’n kop te zetten om een nieuwe vloer te laten leggen? Hoomline Elite is de laminaatvloer waar je heel lang blij mee bent, zeker weten.

Waterbestendig

Ons laminaat kan wel tegen een beetje water. Geen paniek als de hond water naast z’n bak morst, of als je kind een beker limonade laat vallen: opdweilen, niks aan de hand. Door een nieuwe techniek kan Hoomline Elite nog beter tegen water. De randen van het laminaat vormen normaal gesproken de zwakke plek, daar zou het onderliggende materiaal in aanraking kunnen komen met water. De planken van Hoomline Elite zijn voorzien van een pressed bevel. Dat betekent dat de beschermende laag doorloopt in de zijkant van de plank, waardoor water geen enkele kans heeft.

 
Kindvriendelijk laminaat Pressed bevel laminaat

Robuust

Diezelfde pressed bevel zorgt er ook voor dat de randen van de planken niet omhoog kunnen komen. Je kunt het bijna niet zien, maar bij ouder laminaat kunnen de planken aan de zijkant iets omhoog komen. Bij het schuiven van een stoel, bij het stofzuigen of gewoon als je door de kamer loopt, raak je steeds die randjes. Dat zorgt voor slijtage, en dat zie je wel. Grauwe randen op de vloer, plekken die stuklopen of niet meer goed schoon worden. De Hoomline Elite is door de pressed bevel zo goed beschermd, dat zulke slijtage bijna niet voorkomt. Langer plezier van je nieuwe vloer, die er als nieuw uit blijft zien.

Extra mat en natuurlijk

De extra matte afwerklaag van de Hoomline Elite geeft de vloer een natuurlijke uitstraling. Dichter bij het uiterlijk van een echte houten vloer kun je niet komen. Het decor is ín de planken geperst, zodat je de structuur van hout ziet en voelt. Maar over smaak valt niet te twisten, dus we nodigen je uit: oordeel zelf. Maak een afspraak bij een winkel in de buurt om Hoomline Elite te bekijken, of bestel online een sample.

Milieuvriendelijk

Een mooie vloer waar je lang plezier van hebt, dat is buitengewoon duurzaam. Maar Hoomline Elite heeft nog een streepje voor: het hout van dit laminaat komt uit duurzaam beheerde bossen. Dat zie je aan het FSC-label op de verpakking. En als je toch naar die verpakking kijkt: om het laminaat te verpakken gebruiken we nul plastic. Dat is beter voor het milieu. Zo zetten we een stap in de richting van een duurzame wereld.